Tbhawt Manufacturing OÜ tehtaalla valaistusprojekti

Teollisuusvalaistus on yksi toimintamme pääalueista.  Teollisuusvalaisimien on oltava riittävän tehokkaita kestämään äärimmäisiä käyttöolosuhteita ja korkeita lämpötiloja optimaalisella energiankulutuksella.

Energiansäästö on tunnustettu yhdeksi maailman kiireellisimmistä ongelmista. Toimialamme on keskittynyt energiatehokkaaseen valaistukseen, energiansäästöön ja ympäristön kestävyyteen maailmanlaajuisesti.

Tbhawt Manufacturing OÜ:ssä kesällä 2021 toteutettu valaistusprojekti on yksi malliesimerkeistä asiakkaillemme kannattavamman, vihreämmän ja huolettomamman elämän valaistuksemme avulla.

Päävalaistukseksi olemme valinneet Sylvania Granit highbay -valaisimet, joka on tehtaan tuotealueen kokoon (koko 17 000 m2) optimaalisin valaistusratkaisu. Granit on erittäin tehokas, kompakti pyöreä valaisin, joka tarjoaa selkeää ja kirkasta valoa alhaisella UGR:llä ja useilla ohjausvaihtoehdoilla.

  • Projektissa käytimme 460 Granit valaisinta, joiden valovirta oli 26 000 lm;
  • Keskimääräinen valotehokkuus on 450 lx työpintaa kohti;
  • Valaisimien kiinnityksen korkeus on 8 m.

Liitännäistuotteet

Asiakkaat

EU liike- ja teollisuusyritykset, jotka haluavat laadukasta valaistusta, energian säästöä ja taloudellisia säästöjä.

Projektit

Kokonaiset valoratkaisut ideasta toteutukseen – valaistustarpeen selvittäminen, valaistuslaskentasuunnitelma, asennus.

Teknologia

DIALux -ohjelma – takaisinmaksuajan laskelma, optimaalinen valotiheys ja -tasaisuus niin ulko- kuin myös sisävalaistusta varten.